450.000 de euro investiții în Autodeal!

Suntem bucuroși să anunțăm că Autodeal primește o investiție de 450.000 euro de la Cosmin Țîrvuloiu, lead investor și fondul de investiții Mavers Wealth Management. Astfel, vom putea aduce noi funcționalități în aplicație, astfel încât tot procesul de management al unui autovehicul să fie digitalizat!

Autodeal este evaluată la 3 milioane de euro

În prezent, Autodeal este evaluată la 3 milioane de euro și încă de la început ne-am propus o administrare cu ușurință a tot ceea ce ține de programările și plățile aferente mașinii și o digitalizare a tuturor proceselor legate de aceasta.

De la plăți online sigure și rapide pentru taxe, impozite sau amenzi, asigurare fără bătăi de cap, plata rovinietei și a taxelor de drum, notificări și securitatea tuturor datelor tale, Autodeal este cea mai complexă aplicație auto din România, iar, datorită acestor noi investiții, va căpăta noi funcționalități care să te ajute atât pe tine, cât și pe mașina ta.

aplicatie auto autodeal

Sandu Băbășan, partener Autodeal: „Investiția atrasă pentru dezvoltarea aplicației Autodeal confirmă tendințele de digitalizare accelerată în industriile de asigurări și servicii auto, precum și în instituțiile care gestionează eliberarea documentelor ce permit utilizarea autovehiculelor. Pentru Autodeal, fondurile atrase oferă posibilitatea dezvoltării aplicației de tip one-stop-shop în direcția introducerii de noi servicii și interconectarea partenerilor strategici din industria auto.”

Alexandru Boghiu, Managing Partner, Mavers Wealth Management: „În ultimii doi ani, ritmul de digitalizare a serviciilor ce adresează utilizatorii finali cu soluții de simplificare a vieții de zi cu zi, în orice domeniu, a crescut exponențial și, în consecință, s-au intensificat lansările de aplicații ce integrează multiple funcționalități. Vor fi câștigătoare și vor face diferența startup-urile ce vor avea o viziune integrată și tehnologia care le va permite să fie cu un pas înaintea competitorilor. La acest moment, Autodeal este cea mai complexă soluție pentru gestionarea costurilor și obligațiilor auto disponibilă în România și are toate atuurile pentru a deveni, în scurt timp, un jucător relevant în piața internațională.”

După această rundă de investiții, Autodeal se va dezvolta în direcția conceptului de Mobility App, prin introducerea unor noi funcționalități. Astfel, în aplicație vor fi disponibile, în primele trei luni de la finalizarea rundei de investiții, servicii de asistență rutieră, dar și servicii de programare în service și ITP. Mai mult, prin Autodeal vor putea fi realizate și gestiunea devizelor și a plăților aferente acestor servicii, dar și posibilitatea plății în rate a serviciilor achiziționate.

Cosmin Țîrvuloiu, lead investor în Autodeal: „Aplicația mobilă a fost piesa de rezistență în pandemie, când mobilitatea a scăzut și utilizatorii au căutat soluții care să le ofere rezolvări rapide pentru situațiile curente. Deși a pornit ca un trend contextual, adoptarea aplicațiilor mobile va deveni normă în anii următori și va accelera organic, întrucât dezvoltatorii au fost motivați să pună în piață cele mai bune produse, în măsură să convertească inclusiv utilizatorii mai puțin tehnici.

Prin natura beneficiilor pe care le oferă unui număr mare de utilizatori – șoferii și proprietarii de autovehicule – Autodeal este exemplu clar al aplicației de succes în rândul tuturor categoriilor de public.”

Autodeal - dezvoltare continuă

autodeal

În etapa următoare, vizăm crearea în aplicație a unui marketplace pentru comercializarea, pentru început, a anvelopelor și accesorilor auto. Ne dorim o dezvoltare continuă cu accent pe sectorul green cars, rent a car (cu posibilitatea închirierii direct din aplicație) și last mile mobility.

Până în prezent, dezvoltarea aplicației a presupus investiții de 200.000 de euro și a fost descărcată de 70.000 de ori, funcționalitățile aplicației fiind îmbunătățite cu trei update-uri care au vizat componenta de user experience.

autodeal

Descarcă și tu aplicația Autodeal din App Store sau Google Play și digitalizează toate procesele legate de mașina ta și administrează cu ușurință tot ceea ce ține de programări și plăți. Iar, dacă ai nevoie de un tutorial, poți vedea cum se folosește aplicația Autodeal din articolul nostru.

Descarcă aplicația Autodeal din App Store

Descarcă aplicația Autodeal din Google Play


Wall-street.ro | profit.ro | start-up.ro | startupcafe.ro | economica.net | economedia.ro

icon email

Abonează-te la newsletter.

Te vei convinge singur de beneficii. Urmează surprize speciale și cadouri pentru abonați.

Bine ai venit în comunitate!
Hopa! Te rugăm să încerci din nou.

Descarcă aplicația

Download on the app storeDownload on the Play Store