Tutorial Autodeal - digitalizează toate aspectele legate de mașina ta!

Autodeal, aplicația pentru administrarea mașinii tale și digitalizarea tuturor proceselor legate de aceasta poate fi descărcată pe dispozitivele cu iOS și Android și este gata să administreze cu ușurință tot ce ține de programări și plăți!

Fiind cea mai complexă aplicație auto din România, Autodeal te ajută să gestionezi costurile și obligațiile aferente mașinii tale, iar, de fiecare dată când trebuie să plătești sau să programezi ceva legat de mașina ta, te ajută să faci acea plată sau programare rapid și în siguranță.

Hai să vedem cum te ajută aplicația, ce funcții noi pregătim și cum Autodeal este un must have dacă ai o mașină. Dar prima dată, hai să vorbim despre datele tale.

Siguranța datelor tale

autodeal aplicatie auto sigura

După ce ai descărcat aplicația Autodeal din Google Play sau App Store, pentru a putea efectua plăți, va fi nevoie să introduci atât datele tale, cât și datele mașinii.

Știm că, uneori, acesta nu este un proces foarte îndrăgit, dar, pentru a putea face toate tranzacțiile pe care le dorești și pentru a putea verifica persoana și mașina pentru care sunt făcute, aceste date sunt necesare și te asigurăm că siguranța lor este pe primul loc.

De aceea, suntem auditați periodic din punct de vedere al conformărilor GDPR și NIS. Criptăm toate datele tale și le stocăm în așa fel încât nimeni, nici măcar noi, nu vom avea vreodată acces la ele.

Mai mult, suntem singura aplicație din România dedicată gestiunii autoturismului tău certificată TUV conform standardelor de securitate cibernetică ISO 27001 și standardelor de calitate ISO 9001.

Acum că știi că datele tale sunt în siguranță, și nimeni nu are și nu va avea acces vreodată la ele, hai să vedem cu ce poate să te ajute Autodeal!

Cu Autodeal poți cumpăra RCA

autodeal rca

Asigurarea auto obligatorie, despre care poți afla mai multe detalii aici, poate fi achiziționată din aplicație din doar câteva tap-uri. După ce profilul tău și al mașinii sunt gata, pentru a cumpăra o asigurare auto obligatorie, trebuie să:

  1. Apeși pe iconița ”Asigurare auto obligatorie”.
  2. Alegi mașina pentru care vrei să cumperi RCA.
  3. Selectezi perioada contractuală și data intrării în valabilitate a asigurării.
  4. Vezi care sunt asigurările disponibile pe piață și o alegi pe cea potrivită pentru tine.

Continui spre plată unde introduci datele cardului și în câteva momente primești asigurarea în aplicație! E atât de simplu. Cu doar câteva tap-uri ai făcut rost de RCA și ești gata de drum.

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre asigurarea auto află de aici tot ce trebuie să știi despre asigurarea auto.

Cu Autodeal poți cumpăra Rovinieta

autodeal rovinieta

Dacă nu obișnuiești să ieși cu mașina din oraș, poți uita de Rovinietă. Autodeal te notifică de fiecare dată când ești pe cale să ieși din oraș și îți facilitează achiziția simplă a unei roviniete, fără să fie nevoie să te întorci din drum sau să te oprești la o benzinărie. Iar pentru a achiziționa o rovinietă, procesul este simplu:

  1. Apeși pe iconița ”Cumpără Rovinietă”.
  2. Alegi mașina pentru care dorești să achiziționezi Rovinieta.
  3. Selectezi categoria vinietei, numărul de zile și data intrării în valabilitate.

După ce plătești, vei primi o notificare cu Rovinieta ta. Din doar câteva tap-uri, ai achiziționat o Rovinietă și poți să îți continui drumul.

Cu Autodeal poți plăti taxe, impozite sau amenzi

autodeal taxe impozite amenzi

Prin Autodeal poți plăti ușor taxele, impozitele sau amenzile, direct din aplicație, astfel încât să nu pierzi timp cu statul la coadă. Grație parteneriatului cu Ghiseul.ro, toate plățile se fac rapid și în siguranță, din doar câteva tap-uri:

  1. Apeși pe iconița ”Taxe, impozit sau amendă”.
  2. Alegi profilul pentru care vrei să plătești.
  3. Alegi ce vrei să plătești - Taxă sau Amendă.
  4. Toate datele tale vor fi deja introduse, tot ce mai rămâne de făcut este să introduci tipul de taxă sau detaliile amenzii.

Din nou, plata se face rapid și în siguranță, iar data viitoare când mai ai de plătit ceva, Autodeal te notifică, astfel încât toate taxele tale să fie la zi!

Cu Autodeal poți cumpăra asigurări de călătorie

autodeal asigurare de calatorie

Dacă te pregătești de plecat în vacanță au ai de făcut o călătorie în afară țării, cu Autodeal poți achiziționa ușor o asigurare de călătorie, procesul fiind unul simplu:

  1. Apeși pe iconița ”Asigurare de călătorie”.
  2. Alegi persoana pentru care dorești să faci asigurarea. Aici poți să adaugi și alte persoane cu care călătorești, apăsând pe ”Adaugă un profil”.
  3. Următorul pas este puțin mai complex, dar din nou, doar trebuie să bifezi lucrurile care se aplică pentru tine și călătoria ta. Selectezi scopul călătoriei, data intrării în valabilitate a asigurării, durata călătoriei, țara în care vei călători și suma pe care vrei să o asiguri.
  4. După ce apeși pe ”Vezi ofertele disponibile” vei putea să alegi asigurarea dorită, dintre cele disponibile.

Asigurarea de călătorie este gata și tu poți pleca fără griji în afara țării.

Notificări

autodeal notificari

Deoarece nu putem risca să pleci cu mașina de acasă fără să ai toate actele la tine, folosind aplicația Autodeal, vei fi anunțat de fiecare dată când expiră rovinieta, asigurarea RCA, ITP și când trebuie să le plătești. Primești o notificare, intri în aplicație, alegi asigurarea dorită și noi îți trimitem polița online.

Iar atunci când trebuie să reînnoiești, te anunțăm din timp, ca tu să ai mereu actele valabile.

Ce pregătim pe viitor

autodeal aplicatie auto

Administrarea unei mașini este un proces complex, în care pot apărea o mulțime de necunoscute. Ne dorim ca toate aspectele administrării unei mașini să fie prezente într-o singură aplicație, sigură și ușor de folosit.

De aceea, muncim din greu pentru a îți aduce alte noi funcții care să te ajută în procesul de administrare și să digitalizeze restul proceselor legate de mașina ta.

Așadar, în viitor, vei vedea active în aplicație următoarele funcții:

  1. Programare la ITP
  2. Programare la service
  3. Programare la RAR
  4. Smart Parking


Descarcă aplicația Autodeal, disponibilă acum pentru iOS și Android și digitalizează toate procesele legate de mașina ta și administrează cu ușurință tot ce ține de programări și plăți.

Descarcă aplicația Autodeal din App Store

Descarcă aplicația Autodeal din Google Play

icon email

Abonează-te la newsletter.

Te vei convinge singur de beneficii. Urmează surprize speciale și cadouri pentru abonați.

Bine ai venit în comunitate!
Hopa! Te rugăm să încerci din nou.

Descarcă aplicația

Download on the app storeDownload on the Play Store