Top 5 aplicații de mobil pentru mașina ta

Indiferent dacă ești un împătimit al mașinilor, îți place să conduci sau faci asta doar atunci când e nevoie, puțin ajutor în plus nu strică niciodată.

Și chiar dacă siguranța și atenția la volan sunt extrem de importante, asta nu înseamnă cu nu ne putem folosi telefoanele pentru a ne ajuta, chiar și atunci când conducem.

De aceea, ți-am pregătit un top cu 5 aplicații de mobil care să îți facă viața la volan mult mai ușoară, de la indicații rutiere, la plăți sigure și rapide sau muzica preferată.

Hai să vedem ce aplicații intră în Top 5 aplicații de mobil pentru mașina ta!

1. Waze

waze


Waze este o aplicație gratis, disponibilă pe Android și iOS, fiind aplicația preferată de navigare a foarte multor persoane.

Pe lângă planificarea rutelor, prin Waze poți să afli informații despre condițiile de trafic, în timp real, dacă și unde sunt accidente, dar și prezența radarelor.

Mai mult, Waze are și o funcție de live sharing, prin care șoferii pot anunța dacă și unde sunt probleme pe drum, astfel încât ceilalți participanți la trafic să fie mereu informați și să-și poată planifica rutele în funcție de ce se întâmplă pe drum.

Folosind Waze, vei ști cu siguranță care sunt blocajele de pe drum, cât durează drumul respectiv și care sunt căile alternative pe care poți să le iei pentru a ajunge la destinație mai repede.

Mai multe informații despre Waze poți să găsești aici: Waze

2. Autodeal

autodeal

Programările și plățile pentru mașina ta îți pot da bătăi de cap. Trebuie să te prezinți la o mulțime de ghișee, să ai toate actele la tine, să te întorci din drum și să oprești la cea mai apropiată benzinărie, lucruri care te scot din ritmul zilnic și te fac să pierzi timp.

De aceea, Autodeal vine în ajutorul tuturor șoferilor oferind o administrarea ușoară a tot ceea ce ține de programări și plăți și te ajută să digitalizezi toate procesele legate de mașina ta.


Având funcții multiple, după ce ai creat un cont și ai adăugat mașina, te poți bucura de:

  • Plăți online - taxe, impozite sau amenzi
  • Asigurare RCA
  • Asigurare de călătorie
  • Rovinietă și taxe de drum
  • Notificări atunci când ceva urmează să expire

Iar toate acestea sunt accesibile într-o aplicație care pune securitatea datelor tale pe primul loc, fiind singura aplicație din România dedicată gestiunii autoturismului tău certificată TUV conform standardelor de securitate cibernetică ISO 27001 și standardelor de calitate ISO 9001.

Pentru un tutorial al aplicației Autodeal - dă click aici!

Descarcă aplicația Autodeal, cea mai complexă aplicație auto din România, prin care poți să gestionezi costurile și obligațiile aferente mașinii tale: Autodeal Android | Autodeal iOS

3. Smart Dash Cam

smart dash cam


În trafic se pot întâmpla o mulțime de lucruri asupra cărora nu ai control, indiferent  de cât de atent conduci. Cineva poate pune o frână bruscă, altcineva se sperie de un zgomot puternic sau un pieton sare în fața mașinii.

De aceea este bine să fii mereu pregătit și să ai posibilitatea de a revedea lucrurile exact așa cum s-au întâmplat.

Dacă nu ai deja o cameră auto și vrei să surprinzi momente din trafic (sau, de ce nu, de pe drumurile impresionante pe care circuli), cea mai bună variantă este folosirea unui telefon mobil, împreună cu o aplicație creată special pentru așa ceva.

Prin aplicația Smart Dash Cam poți să îți transformi telefonul într-o cameră de bord. Fie că vrei să surprinzi drumurile pe care circuli sau posibilele accidente din trafic. Dacă nu ai deja o cameră de bord, aplicația Smart Dash Cam este următoarea cea mai bună opțiune.

Poți să vezi mai multe despre aplicație, aici: Smart Dash Cam Android | Smart Dash Cam iOS

4. Find My Parked Car

find my parked car


Dacă nu ai tot timpul un loc doar al tău de parcare, ești plecat într-un oraș mare și ai lăsat mașina departe de unde stai sau parcarea mall-ului este mult prea mare, iar la întoarcere nu vrei să pierzi minute bune pentru a-ți găsi mașina, cu Find My Parked Car poți să o găsești ușor:

  1. Înainte de a pleca, selectează locația mașinii în aplicație.
  2. Când te întorci, aplicația îți va arăta drumul până la mașină.

Mai multe detalii poți afla aici: Find My Parked Car

5. Spotify

spotify

Dacă îți place să asculți muzică în timp ce conduci, cu Spotify, fie că folosești versiunea gratis sau cea plătită, suntem siguri că vei găsi piesele tale preferate.

De la crearea propriei liste până la a asculta muzică din liste predefinite, Spotify îți permite să iei muzica preferată oriunde.

Pornești aplicația, alegi lista de piese și te concentrezi la drum, în timp ce asculți piesele preferate. Spotify poate fi alternativa perfectă la radio, atunci când nimic nu este pe gustul tău.

Află mai multe despre Spotify, aici: Spotify.


Acesta a fost topul nostru pentru 5 aplicații de mobil pentru mașina ta.

Fie că ești în căutarea unei soluții ușoare pentru administrarea programărilor și plăților pentru mașina ta, ai nevoie de o cameră auto sau vrei să asculți muzica preferată în timp ce conduci, descarcă aplicațiile de mai sus și, cel mai important, fii mereu atent la drum!

Descarcă aplicația Autodeal din App Store

Descarcă aplicația Autodeal din Google Play

icon email

Abonează-te la newsletter.

Te vei convinge singur de beneficii. Urmează surprize speciale și cadouri pentru abonați.

Bine ai venit în comunitate!
Hopa! Te rugăm să încerci din nou.

Descarcă aplicația

Download on the app storeDownload on the Play Store